Nyheter

Ny produkt

2020-01-31

Nu finns vår nya produkt Hisstoaletten för uthyrning. En vattenspolande dubbeltoalett med kraftig kvarnpump. Toaletten är anpassad för att kunna rullas in i tex en bygghiss, på så viss kan man ställa ut riktiga toaletter på flera våningar under byggtiden i ett byggprojekt.


X-Modul och Vallavagnen har flyttat in under samma tak

2019-08-27

Nu börjar vi komma i ordning i våra gemensamma lokaler. Vi har köpt till mer mark för att båda verksamheterna för Vallavagnen och X-Modul ska få plats.

Tillsammans har vi en bred kompetens och en mängd produkter.


Josefsson etablerar tillfälliga boenden i Enköping

2018-04-27

Denna etablering innhåller 19 stycken bodar med enkelboenden, dubbelboende och handikappanpassade boenden.


Ny produkt

2017-11-01

Efter att ha producerat X-Moduler under en längre tid så har vi nu även startat en tillverkning av en ny bod, den är 8,4x2,9m. Boden kommer att vara anpassad för att vara kompatibel med andra märken på marknaden. Med ljus inredning och led belysning så upplevs den nya boden väldigt modern och trivsam.


Öppethus hos Josefssons Maskinuthyrning

2017-10-14

Efter en heldags öppet hus hos Josefssons Maskinuthyrning med många intressanta besök så tackar vi Josefssons för att vi fick vara med och vissa upp våran produkt.


Ny modell

2017-05-25

I mitten av maj levererade vi den första Kontors modulen till Josefssons Maskinuthyrning i Enköping. Modulen öppnar möjligheterna för olika uthyrningar så som kontor, event, samlingslokal, sportevenemang och mycket annat.


X-Modul flyttar

2016-07-12

Nu har vi fått klart med nya lokaler inne i Katrineholm. Vi kommer att få 4500kvm att förskansa över. Nu ska det bara byggas nya kontor, omklädningsrum och lunchrum. Verkstaden ska också färdigställas med slipat golv och nya fixturer. Inflyttning beräknas till efter nyår.


Avtal med Ramirent

2016-04-29

Idag skrevs ett avtal mellan X-Modul och Ramirent som innebär att X-modul kommer att leverera ett stort antal moduler till Ramirent under en flerårs period. Första ordern är på byggmoduler där Ramirent storsatsar med våran nya inovativa modul.